Миколай Україною іде

2016-12-20

Миколай Україною іде

...Хто не знає про святого Миколая!? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою,коли невидимо з'являться вночі і кладе під подушки такі бажані гостинці. Виростають діти — і добра казка зникає,а Миколай залишається.

“ Святий Миколай, завітай до нас!”- під такою назвою пройшло традиційне святкове дійство,яке підготували учні початкових класів .В кінці свята до дітей навідався сам святий Миколай із помічниками — янголятами. Не забарився і Антипко із жмутом різочок.

Учні отримали чудові солодкі подарунки . А спонсорами святого Миколая в цій добрій справі стали сільський голова Савчук Андрій Олександрович,місцевий підприємець Лічний Олександр Олексійович і генеральний директор ТзОВ “ Волинь-Край” Шулепа Василь Йосипович. Вчительський та учнівський колективи висловлюють цим щирим та щедрим меценатам подяку і бажають довгих щасливих років життя.

Наслідуймо добро та вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя,святом Доброти,Прощення,Любові до ближнього.




Педагог - організатор Хміль О.В

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi